:

Szerző: Ady Krisztián

2003. május 12. 12:47

Hamarosan kapható a Sound Blaster MP3+ külső, USB felületű hangkeltő

[Clubic.com] A Creative nemrég mutatta be új külső hangkeltőjét, mely Sound Blaster Digital Music névre hallgatott. A belépő szintű hangkártya erősen korlátozott funkciókkal rendelkezett, azonban a Creative úgy gondolta, tovább csökkentve a készülék képességeit még olcsóbb kivitelben is piacra dobja az USB-s kiegészítőt.

[Clubic.com] A Creative nemrég mutatta be új külső hangkeltőjét, mely Sound Blaster Digital Music névre hallgatott. A belépő szintű "hangkártya" erősen korlátozott funkciókkal rendelkezett, azonban a Creative úgy gondolta, tovább csökkentve a készülék képességeit még olcsóbb kivitelben is piacra dobja az USB-s kiegészítőt.

Az Extigy termékvonalába tartozó, PC-vel vagy notebookkal USB porton keresztül összeköthető Sound Blaster MP3+ külső eszköz szinte ugyanolyan ki- és bemenetekkel rendelkezik mint drágább változata, ellenben nem nyújt valós idejű Dolby Digital dekódolást. Az aranyozott csatlakozók mellett optikai és koaxális digitális kimenet is található rajta.

A Sound Blaster MP3+ hamarosan kapható lesz komntinensünkön körülbelül 59 eurós, 13-14000 Ft-os áron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.