Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 9. 14:10

Egymilliós bírság a Vivendinek

A Gazdasági Versenyhivatal fogyasztók megtévesztésének gyanúja miatt indított versenyfelügyeleti eljárást a Vivendi Telecom Hungary Rt. ellen, miután tudomására jutott, hogy nevezett egyes új szolgáltatások reklámanyagaiban terméke lényeges tulajdonságát elhallgatja.

[HWSW] A Gazdasági Versenyhivatal fogyasztók megtévesztésének gyanúja miatt indított versenyfelügyeleti eljárást a Vivendi Telecom Hungary Rt. ellen, miután tudomására jutott, hogy nevezett egyes új szolgáltatások reklámanyagaiban terméke lényeges tulajdonságát elhallgatja.

A GVH versenytanácsa a 2003. május 08-án megtartott tárgyaláson megállapította, hogy a Vivendi Basic termékcsaládjával kapcsolatban 2002 augusztusától 2003 áprilisáig megjelent internetes reklámja alkalmas volt a fogyasztók megtévesztésére, ezért 1 millió forint bírság megfizetésére kötelezte. (Az adott csomag megvétele révén igénybe vehető átviteli sebesség megtévesztésre alkalmas módon volt megfogalmazva).

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról