Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 7. 13:45

Az EagleEye sikere az amerikai állami hivatalok részére rendezett FOSE kiállításon

Kimagasló sikerrel mutatta be EagleEye programját az amerikai állami hivatalok részére rendezett FOSE (Federal Office Systems Expo 2003) kiállításon a Triple Bridge Inc.

[HWSW] Kimagasló sikerrel mutatta be EagleEye programját az amerikai állami hivatalok részére rendezett FOSE (Federal Office Systems Expo 2003) kiállításon a Triple Bridge Inc.

Az EagleEye újszerű megoldást kínál digitális értékek és informatikai erőforrások nagy hatásfokú védelmére, a vállalat informatikai biztonságpolitikájának következetes érvényesítésére. A program hozzájárul a minősített, titkos információk szakszerű menedzseléséhez, az információ-kezelési és ügymeneti rend magas szintű, automatizált, és központi kontrolljához a munkaállomások, és a fájl kiszolgálók tekintetében.

A kiállítás sajtótájékoztatóján a Triple Bridge vezetője ismertette a program technológiai újításait. Kiemelte a SaveAs tanácsadói által a hazai nagyvállalatok átvilágításán szerzett és a szoftverbe integrált tapasztalatait. A bemutatón külön hangsúlyt kapott a SaveAs egyedülálló Fájl Életút (File Lifecycle Tracking) megoldása.

Az amerikai kormány mindig is a legnagyobb vásárlóerőt képviselte az információtechnológiai területen. A programot elsőként bemutató kiállítás átfogó hátteret biztosított: minősített szakemberek láthatták, kipróbálhatták, valamint a megjelent állami intézmények részletes információkhoz juthattak a programmal kapcsolatban.

"Örömmel töltenek el a Triple Bridge kiállításon elért eredményei. Különösen büszkék vagyunk, hogy bemutató néhány napja alatt már konkrét érdeklődést mutatott a Nemzeti Irattár, a Fellebbviteli Bíróság, Adóhivatal, az Energiaügyi Minisztérium, a Védelmi Minisztérium, a Nemzetvédelmi Hivatal, valamint az Amerikai Légierő. Biztosak vagyunk benne -- különösen a hazai állami és pénzügyi szféra érzékeny adati miatt --, hogy az EagleEye itthon is nagy sikerre számíthat" -- mondta el Kaiser László, a SaveAs vezető tanácsadója.

A két cég megállapodása értelmében az EagleEye európai értékesítését a SaveAs szakemberei végzik, a program hazai lokalizálása és bevezetése várhatóan két hónapon belül megkezdődik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról