Szerző: zsozso

2000. május 12. 11:32

Sony 5x DVD

    Üdv.

    Lenne egy észrevételem ami a rovat témájába vág. Nemrég vettem egy DVD-ROM-ot. Először egy Sony 5X-ös sebességűt vettem. Hazahoztam, és először még meg is voltam vele elégedve. A CD romokat jól olvasta, 12-16X-os sebességgel grabbelt hibátlanul audió cd-t.Kicsit furcsáltam, hogy 1-2 perc után szinte forró volt a lemez amit beraktam. A megdöbbenés akkor jött amikor egy DVD lemezt is betettem. Ekkor egy iszonyatos hang kezdett áradni a készülékből. Hangos, zakatoló, zörgő hang. Tipikusan az a hang volt, amikor felpörgeti a lemezt a drive, és berezonál. De tette ezt olyan mértékben, hogy a kb. 20 kilós ház érezhetően remegett. Több lemezzel is kipróbáltam és ugyan ez volt az eredmény. Ráadásul a lemez abnormális mértékben forró volt. Utána érdeklődtem, és kiderült, más is küzdött hasonló problémával. Visszavittem, és egy Toshiba DVD-vel távoztam. Nos ez már nem a rovatba tartozik, mert pont az ellentetje volt a sony-nak. Nagyon megbízható készülék. Mind a DVD-k, gyári, vagy írott CD-k, újraírott CD-k esetében hajszálnyi kivetni valót nem találtam benne, pedig tisztességesen leteszteltem. Bár audió CD-t "csak" 4-7X-es sebességgel szed le, de úgy gondolom, hogy ez is szép eredmény. A kinézete is esztétikus, bár hiányzik róla a fülhallgató csatlakozó, de személy szerint ennek hiányát nem érzem. Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki DVD vásárláson töri a fejét.

    Üdvözlettel,
    Gyovai Tibor
    ncc1701@freemail.c3.hu

Tanulságos. Annyit kérnék a továbbiakban minden hozzászólótól, hogy a típust pontosan jelölje meg (pl. az 5x Sony, 4.3GB Seagate nem egyértelmű)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról