Szerző: Ady Krisztián

2003. április 29. 13:26

TR2 márkanéven értékesíti a Thermaltake az alacsonyabb árú hűtőit

[Digit-Life] A Thermaltake új márkanevet vezetett be és dedikált weboldalt készített az alacsonyabb árú, olcsóbb Thermaltake termékek számára. A belépő szintű hűtőket TR2 név alatt találhatjuk majd meg az árlistákban.

HIRDETÉS

[Digit-Life] A Thermaltake új márkanevet vezetett be és dedikált weboldalt készített az alacsonyabb árú, olcsóbb Thermaltake termékek számára. A "belépő szintű" hűtőket TR2 név alatt találhatjuk majd meg az árlistákban.

A TR2 hűtők kezdetben Észak-Amerikában és Európában lesznek megvásárolhatók. A cég dedikált weboldalát ide kattintva lehet elérni. Minden TR2 terméken a "Designed by Thermaltake" felirat hirdeti majd, hogy a hűtőket a neves cég tervezte.


TR2 M1

A Thermaltake pillanatnyilag három hűtőt kínál TR2 M1, M2 és M3 néven Intel és AMD Athlon XP processzorok számára. A hűtők mindegyike rézbetétes, az M1 és M3 modell zajszintje pedig rendkívül alacsony, csupán 21 dB. Az M2 hűtő ventillátorának fordulatszáma a gép hátuljára kivezetett kapcsolón keresztül három fokozatban állítható.

a címlapról