:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 12. 01:11

NVIDIA Detonator 3.79 WHQL driver

...úgy látszik ma ilyen driveres napunk van...

A Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) minősítést csak azok a meghajtóprogramok kaphatják meg, amelyeket a Microsoft mérnökei bevizsgáltak és mindenben tökéletesen működőképesnek találtak. Nagy valószínűséggel az ilyen driverek a legstabilabbak, ám a stabilitásért gyakran a sebességgel kell fizetnünk.

Az NVIDIA TNT2 és GeForce (2 GTS) chipes videokártyákhoz most megjelent driver is WHQL minősítésű végleges hivatalos meghajtóprogram. A BeokenPixel tesztje szerint a 3.79 verzió sebessége szinte semmiben nem tér el az előző WHQL driverhez képest, ami a 3.68 változat volt. Mindenesetre itt van, megjelent és természetesen letölthető a legújabb hivatalos referenciadriver az NVIDIA TNT2, GeForce 256 és GeForce 2 GTS videochippel szerelt kártyákhoz.

  • NVIDIA Detonator 3.79 Win9x WHQL driver
  • Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 24. 23:58

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.