Szerző: Ady Krisztián

2003. április 17. 16:15

Új MP3-lejátszót mutatott be az iRiver

[Clubic.com] Az igen dizájnos MP3-lejátszókat készítő iRiver ezúttal sem okozott csalódást, a cég legújabb terméke is díjat érdemelne szépségéért. Az iFP300 típusú, egyszerűen csak The Craft névre keresztelt lejátszó 128, 256 és 512 MB-os változatban lesz kapható. A beépített memóriában MP3, WMA és ASF formátumú hanganyagokat helyezhetünk el.

[Clubic.com] Az igen dizájnos MP3-lejátszókat készítő iRiver ezúttal sem okozott csalódást, a cég legújabb terméke is díjat érdemelne szépségéért. Az iFP300 típusú, egyszerűen csak "The Craft" névre keresztelt lejátszó 128, 256 és 512 MB-os változatban lesz kapható. A beépített memóriában MP3, WMA és ASF formátumú hanganyagokat helyezhetünk el.

A készülék nem csak lejátszásra, de felvételre is képes valós idejű, 8-320 kbit/s közötti MP3-tömörítéssel. A kék kijelzőn minden üzemmódban elégséges információt közölhet velünk a lejátszó. Az új processzornak, DSP-nek köszönhetően az iFP300 különböző effekteket képes létrehozni a lejátszott hanganyagon.

Az iFP300 csupán 35 gramm súlyú a működéséhez szükséges egyetlen ceruzaelem vagy akkumulátor nélkül, befoglaló méretei 91 x 35 x 26,7 mm. A ceruzaakkumulátor meglepően hosszú, 24 órás folyamatos működést nyújt a gyártó adatai szerint. Az egyetlen negatívum talán az USB 2.0 támogatás és így a nagyobb sebességű adatátvitel hiánya lehet. Az új lejátszó egyelőre ismeretlen áron kerül piacra Ázsiában még ebben a hónapban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról