:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 12. 00:57

NVIDIA Grove demo

A GroveDemo az NVIDIA TreeMark tulajdonképpeni folytatása, a GeForce 2 GTS videokártyák teljesítményéhez optimalizált változata. Ebben a programban a már jól ismert fát további növények (bokrok, fák) veszik körül, színes fények, külföldi számok, stb.

Tehát aki már rendelkezik GeForce 2 GTS kártyával, vagy csak meg szeretné izzasztani "régi" GeForce 256 chipes bizgentyűjét, ne habozzon letölteni az NVIDIA GroveDemo-t! Bár a készítők szerint a GeForce 2 GTS-nél lassabb kártyákon csak képregényt láthatunk... A program futása közben a G billentyű lenyomásával "ültethetünk" új növényeket. Kellemes kertészkedést!

  • NVIDIA GroveDemo
  • Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 26. 23:33

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.