:

Szerző: roberto

2003. április 16. 11:50

Novell bejelentette a GroupWise klienst Linuxra és Mac OS-re

[Novell, HWSW] A Novell hétfőn jelentette be a GroupWise

[Novell, HWSW] A Novell hétfőn jelentette be a GroupWise kliens Linuxra és Macintoshra írt változatát. A szoftverekben alkalmazott Java-alapú technológiát a Novell a Newcomp Computer Systems-től átvett N-iX részleg munkájára alapozta. A programok jelenleg még nem érhetők el a felhasználók számára, de a közlemény szerint még az idén várható a kiadásuk.

A Novell Nterprise termékvonalba tartozó GroupWise komplett kliens- és szerveroldali megoldást biztosít, lehetőségei közt szerepel az e-mailek küldése és fogadása, a csoportos naptár és feladatkezelés, az azonnali üzenetküldés, dokumentumkezelés és még számos egyéb funkció, amellyel a munkacsoportok kommunikációja teljesen megoldható. A programcsomag 6.5-ös verziója alig egy hónapja jelent meg.

A most bejelentett linuxos és mac-es kliens a kisebb piaci részesedéssel bíró asztali operációs rendszereken is elérhetővé teszi a GroupWise szolgáltatásokat, így az a vegyes hálózatok kiemelkedő megoldásává válhat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.