:

Szerző: bzd

2000. május 11. 19:52

Új Abit BX6-2 BIOS

Többen a szememre vetették, hogy irgum-burgum, nem szép dolog, hogy a szintén tegnap kijött Abit BX6-2 BIOS-ról nem adtam hírt. Ennek legfőbb oka az, hogy nem tudtam a dologról, de nem is vagyunk a "BIOS.hu"... ;) Persze a népszerűbb alaplapok új BIOS-airól szólok majd, ha időben értesülök róluk.
Visszatérve a BE6-II BIOS-ra: Az új BIOS-szal az alaplap már hivatalosan is támogatja az 566 és 600 MHz-es Celeron "2" processzorokat, és kismillió hibát javít. A most kijött BX6-2 BIOS is feltehetőleg támogatja már a Celeron 2 procikat, és valószínűleg nemsokára az összes Celeron 2 meghajtására képes alaplaphoz megérkezik ez a frissítés.
Ja, BX6-2 tulajok ide bökjetek a BIOS-ukért.
[Zolinak köszi az infót]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.