Szerző: Bodnár Ádám

2003. március 27. 16:37

IBM Szoftver-szimpózium az igényalapú e-business megismerésére

[Mmd]Az IBM és üzleti partnerei a legújabb irányzatokat és

[Mmd]Az IBM és üzleti partnerei a legújabb irányzatokat és szoftverfejlesztéseket mutatják be a május 19. és 23. között Münchenben megrendezésre kerülő IBM Szoftver-szimpózium keretében. A szimpóziumra Európa minden részéről várják az ügyfeleket, akik 300 konzultációs lehetőség közül válogathatnak a WebSphere-rel, a DB2 Információ integrációval, valamint a Lotus, a Tivoli vagy a Rational alkalmazásokkal kapcsolatos technológiák témakörében. A Szimpózium általános témája: "Pörgesse fel vállalkozását".

"Az IBM Szoftver-szimpózium az év legfontosabb eseménye lesz az e-business különböző méretű vállalkozásokban történő hasznosításának témakörében. Megmutatjuk, hogy miként lehet hatékonyan felépíteni, integrálni és üzemeltetni az e-business infrastruktúrát" -- mondta Tom Francese, az IBM Software Group EMEA-régióért (Európa, Közép-Kelet és Afrika) felelős alelnöke és egyben a müncheni rendezvény házigazdája. A rendezvényen kerül első ízben terítékre a Rational nevű szoftver, amely a meglévő négy IBM Software terméket fogja kiegészíteni az igényalapú e-business kínálatban.

A Szoftver-szimpózium látogatói több mint 300 előadás segítségével a szoftverfejlesztés, a szoftverstratégia és a különféle megoldások legújabb irányzataival ismerkedhetnek. A négy nap alatt a rendezvény az IBM Software teljes termékskáláját bemutatja, továbbá az érdeklődők ingyenes technikai igazolást kaphatnak és különböző workshopokon vehetnek részt. Az érintett vállalatok munkafolyamatait tovább lehet optimalizálni az itt szerezhető információk segítségével.

AZ IBM Szoftver-szimpózium egyik fő előadója Steve Mills, az IBM Software alelnöke és csoportigazgatója, az egyik külső előadó pedig Dr. Henry A. Kissinger, az Egyesült Államok volt külügyminisztere lesz. A programot esti rendezvények színesítik, amelyeken az ügyfelek számára lehetőség nyílik IBM alkalmazottakkal, üzleti partnerekkel és ügyfelekkel való találkozásra.

Az IBM Szoftver-szimpóziumnak a Müncheni Nemzetközi Kongresszusi Központ (ICM) ad helyet. További információ és jelentkezés: www.ibm.com/events/symposium2003. A részvételi díj 1.950 euro + ÁFA. A március 28-a előtt jelentkezők 10% kedvezményt kapnak. Az első IBM Szoftver-szimpóziumot tavaly Bécsben rendezték.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.