Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Újabb megállapodás a 25 százalékkal csökkenő internet-árakért

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 25. 18:08
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Európa Terv programja szerint átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében tegnap újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Ole Bertram, a Hungarotel vezérigazgatója között.

hirdetés
[HWSW] Az Európa Terv programja szerint átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében tegnap újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Ole Bertram, a Hungarotel vezérigazgatója között.

A tavaly augusztusban megkötött támogatási szerződést módosításával a Hungarotel a helyi igényekre szabott öt új csomagot vezet be 2003. április 1-től. A 25 százalékos árcsökkenést a Hungarotel szolgáltatási területén közvetlenül az előfizetők felé érvényesíti. A távközlési szolgáltatókkal való megállapodással az ország teljes területén megvalósult a Kormány Európa Terv programjában meghirdetett internetttarifa-csökkenés.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.