Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 25. 18:08

Újabb megállapodás a 25 százalékkal csökkenő internet-árakért

Az Európa Terv programja szerint átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében tegnap újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Ole Bertram, a Hungarotel vezérigazgatója között.

[HWSW] Az Európa Terv programja szerint átlagosan 25 százalékkal csökkennek az internetelőfizetési díjak. Ennek keretében tegnap újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Ole Bertram, a Hungarotel vezérigazgatója között.

A tavaly augusztusban megkötött támogatási szerződést módosításával a Hungarotel a helyi igényekre szabott öt új csomagot vezet be 2003. április 1-től. A 25 százalékos árcsökkenést a Hungarotel szolgáltatási területén közvetlenül az előfizetők felé érvényesíti. A távközlési szolgáltatókkal való megállapodással az ország teljes területén megvalósult a Kormány Európa Terv programjában meghirdetett internetttarifa-csökkenés.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról