Szerző: Bodnár Ádám

2003. március 24. 11:38

Partneri megállapodást írt alá a Scala ECE Hungary Kft. és a SYSTREND Rt.

[Heller] Partneri megállapodást írt alá a kollaboratív ERP-rendszereket forgalmazó Scala ECE Hungary Kft. és a világ vezető

[Heller] Partneri megállapodást írt alá a kollaboratív ERP-rendszereket forgalmazó Scala ECE Hungary Kft. és a világ vezető hardver- és alapszoftver-szállítói (HP/Compaq, IBM, Microsoft, Novell) által támogatott Systrend Számítástechnikai Rt., amely teljes és magas színvonalú infrastruktúra-megoldást nyújt a számítástechnika szinte valamennyi területén. A megállapodás értelmében a két cég egymás szolgáltatásait és megoldásait ajánlja a saját ügyfélkörében is, ezzel kínálva átfogó informatikai megoldást a feladatokhoz legjobban illeszkedő hardverektől kezdve az alapszoftvereken keresztül az ügyviteli szoftverekig.

A tíz éve Magyarországon is jelenlévő Scala a kis és közepes cégek piacán az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek egyik vezető szállítója, mind a nemzetközi, mind a hazai piacon széles referenciával rendelkezik. A Scala által kínált iScala 2.1 kollaboratív ERP-rendszer amellett, hogy magába foglalja a korábbi verzióinak funkcionalitását, kifejezetten támogatja a vállalatok közötti online együttműködést. A nemzetközi és a hazai piacon ugyanazt a szoftvert használják -- az egyes országok közötti, szabályozásbeli különbségekhez a szoftver paraméterezhetőségével tudnak alkalmazkodni a felhasználók. Ez a nagyszámú, Európai Unió-beli ügyfelet tekintve azt jelenti, hogy a Scala ERP-rendszere már az uniós szabályoknak megfelelően működik, így a magyarországi Scala-felhasználóknak nincs az átállásból eredő technikai kockázatuk.

A Systrend Rt. 1992 óta Hewlett-Packard (Compaq) partner. A társaság tagja annak a szűkebb partneri körnek, amellyel szemben a HP a legmagasabb szakmai elvárást támasztja, és amely körnek a tagjai jogosultak a teljes termékskála értékesítésére, továbbá a szerviz és terméktámogatási tevékenységek ellátására. A minőségi követelményeknek megfelelően a Systrend Rt. több ASE Pro, ASE (HP rendszermérnök), és ACT (HP technikus) minősítésű, a HP által kiképzett szakemberrel rendelkezik. A cég évek óta a legnagyobb forgalmat lebonyolító HP-partnerek egyike. Az informatikai környezet kialakításában teljeskörű és magas színvonalú megoldást kínálnak: a Systrend Rt. szakemberei többek között hálózattervezési és -építési munkákat, Internet- és Intranet- kapcsolatok kiépítését, adatbiztonsági rendszerek telepítését vállalják.

A két, a maga területén teljeskörű infrastruktúra-megoldásokat szállító cég együttműködésével a hazai vállalatok úgy építhetik ki informatikai infrastruktúrájukat, hogy az minden elemében megfelel a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is. További előny, hogy az átfogó, a felhasználó sajátosságait figyelembevevő, tudatosan tervezett informatikai megoldások a magas minőségi szint mellett is gazdaságosabbak, mint a kisebb fejlesztési lépésekkel megvalósított, redundaciákkal és szűk keresztmetszetekkel terhelt vállalati informatikai rendszerek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról