Szerző: Ady Krisztián

2003. március 21. 17:33

Parkolópályán a Winamp 3, letölthető a Winamp 2.9 bétája

[Clubic.com] Igaznak bizonyulhatnak az eddig csak pletykaként terjedő hírek, miszerint a Winampot fejlesztő Nullsoft egyelőre nem ad ki több verziót a népszerű Winamp lejátszóprogram új, 3-as verziójából. A kicsit bugosra, hibásra sikeredett szoftvert ezen hírek szerint pár hónapra karanténba zárják, amíg a legfontosabb hibákat ki nem javítják.

[Clubic.com] Igaznak bizonyulhatnak az eddig csak pletykaként terjedő hírek, miszerint a Winampot fejlesztő Nullsoft egyelőre nem ad ki több verziót a népszerű Winamp lejátszóprogram új, 3-as verziójából. A kicsit "bugosra", hibásra sikeredett szoftvert ezen hírek szerint pár hónapra karanténba zárják, amíg a legfontosabb hibákat ki nem javítják.

A korábbi híradások emellett egy új, 2-es verzióhoz tartozó Winampról is szóltak. A 2.9-es verzió -- melynek a mai naptól letölthető az első bétaverziója -- a 3-asban megszokott videolejátszási és egyéb funkciókat is tartalmazza a 2-es verziónál megszokott stabilitás mellett. A 2.9-es Winamp elméletileg kompatbilis a 3-as verzióhoz készített skinekkel, bőrökkel is.

A 2.9-es verzió első bétája a Nullsoft szerveréről tölthető le teljes, normál, és "lite" változatban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

4

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.