Szerző: Barna József

2003. március 21. 10:19

Tápegységek a Coolink kínálatában

A hazánkban elsősorban processzorhűtőiről ismert tajvani Coolink a héten véget ért CeBIT szakkiállításon bemutatta új termékeit. A vállalat kínálatában a hűtőkön és azok kiegészítőin kívül feltűntek a tápegységek is.

[HWSW] A hazánkban elsősorban processzorhűtőiről ismert tajvani Coolink a héten véget ért CeBIT szakkiállításon bemutatta új termékeit. A vállalat kínálatában a hűtőkön és azok kiegészítőin kívül feltűntek a tápegységek is.


Coolink AP450SX (450 Watt)

A Coolink e hónapban kezdte meg számítógép-tápegységeinek forgalmazását. A vállalat két sorozatot dobott piacra, melyek közös jellemzője, hogy megfelelnek az ATX 2.03 szabványnak, és automatikus fordulatszám-szabályozóval felszerelt ventilátort tartalmaznak. A csúcskategóriás DX és SX jelölésű modellek ezen felül aktív PFC (power factor correction) áramkörrel és két ventilátorral rendelkeznek. A tápegységek 350-450 Wattos változatban vásárolhatóak meg.

A Coolink magyarországi disztribútora arról tájékoztatta lapunkat, hogy március végétől hazánkban is megjelennek az új tápegységek. Mindegyik modell részletes magyar nyelvű kézikönyvvel és három év garanciával kerül forgalomba. További újdonság, hogy a vállalat hamarosan megkezdi vízhűtéses megoldásainak forgalmazását is, ezekről azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

a címlapról