Szerző: castor

2003. március 20. 12:31

Boltokba került a Raven Shield című akciójáték

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a Tom Clancy nevével fémjelzett Raven Shield kommandós akciójátékuk PC-s verziója szerdától már megvásárolható az Egyesült Államokban. A programot az a Ubi Softs Montreal studió készítette, akiknek a hatalmas sikert aratott Splinter Cellt is köszönhetjük.

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a Tom Clancy nevével fémjelzett Raven Shield kommandós akciójátékuk PC-s verziója szerdától már megvásárolható az Egyesült Államokban. A programot az a Ubi Soft's Montreal studió készítette, akiknek a hatalmas sikert aratott Splinter Cellt is köszönhetjük.

A Raven Shield sztoriját természetesen maga Tom Clancy dolgozta ki, aki eddig minden Rainbow Six-rész, a The Sum of All Fears, valamint a Splinter Cell fejlesztésében is aktívan részt vett. Az Unreal grafikus motort használó programban az egyik legnagyobb újítás a Rainbow Six eddigi részeihez képest, hogy a játékos itt már nem csak a célkeresztet láthatja, hanem a a kezében lévő fegyvert is, melyekből összesen 57 darab áll a rendelkezésére.

A program fejlesztésében nagy szerepet játszott Mike Grasso, a Los Angeles-i rendőrség különleges osztagának tisztje, aki folyamatosan hasznos tanácsokkal látta el a készítőket. Grasso szaktudására jellemző, hogy olyan filmek elkészítésénél segédkezett, mint "A szikla" vagy a "Vadászat a Vörös Októberre".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról