:

Szerző: sammer

2000. május 11. 06:27

UT Inoxx Pack

Megjelent Cedric "Inoxx" Fiorentino az Unreal Tournament-hez készített Inoxx Pack-ja. A csomagban hat Deathmatch és Capture the Flag pálya van. Inoxx öt éve dolgozik az Epic-nél, és olyan pályák kerültek már ki a kezei közül, mint a Phobos Moon, Hyperblast és a Metaldream, amik nagyon sok UT fan kedvenc pályái. Ezek a pályák az eredeti UT CD-re készültek, de nem lettek kész időben ahhoz, hogy rákerüljenek.
A következő hat pálya tartozik az Inoxx Pack-ba: Facing Worlds 2 (CTF), Crane (DM), High Towers (CTF), Nucleus (CTF), Kosov Valley (CTF), SpaceNoxx (DM). Letöltés: UTInoxxPack.zip - 4.94MB


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.