Szerző: Bodnár Ádám

2003. március 18. 13:09

Személyi változások a Scala ECE Hungary Kft-nél

[Heller] A Scala ECE Hungary Kft. bejelentette, hogy a vállalat Tutinka Zoltán személyében új értékesítési igazgatót nevezett ki.

[Heller] A Scala ECE Hungary Kft. bejelentette, hogy a vállalat Tutinka Zoltán személyében új értékesítési igazgatót nevezett ki. A bejelentéssel egyidőben Szücs Orsolyát, aki korábban a Scala ECE Hungary Kft. üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, a holland székhelyű Scala Business Solutions közép- és kelet-európai régiójának új piacokért felelős értékesítési igazgatójává nevezték ki.

Szücs Orsolya, közgazdász végzettségű szakember, 1998 óta dolgozik a Scala-nál, ahol kezdetben ügyfélszolgálati vezetőként dolgozott, majd ezt követően a Scala ECE Hungary Kft. teljes kereskedelmi tevékenysége is a felelősségi körébe tartozott. A Scala Business Solutions közép- és kelet-európai régiójának új piacokért felelős értékesítési igazgatói posztját először tölti be magyar állampolgár. Szücs kiválasztásánál döntő szempont volt, hogy a magyar leányvállalatnál eltöltött évek során olyan értékesítési tapasztalatokra és piacismeretre tett szert, amely a közép- és kelet-európai régióban előnyt jelent.

Szücs Orsolya eddigi tevékenysége során több olyan projekt előkészítésében vett részt, amely a régió leányvállalataival és partnereivel közösen került kivitelezésre. Regionális feladatát a budapesti irodából látja el, felelősségi köre kiterjed a régióban tevékenykedő partner vállalatok kereskedelmi és marketing tevékenységének támogatására, ösztönzésére és irányítására.

Ez év februárjában Tutinka Zoltán értékesítési igazgatóként csatlakozott a Scala ECE Hungary Kft-hez. A szakember a Miskolci Egyetemen szerzett marketing menedzseri diplomát, majd ezt követően a Westel Mobil Távközlési Rt-nél, a Citibanknál, és a DAMOVO Hungária Kommunikációs Kft-nél dolgozott, ahol az értékesítés és az informatika területén szerzett tapasztalatot.

Tutinka Zoltán több, az értékesítés és a kommunikáció területét érintő speciális képzésen is részt vett, így tartva lépést az utóbbi években lezajlott, az informatikai piacot érintő igen jelentős változásokkal. A Scala ECE Hungary Kft. új vezető munkatársa a Scala magyarországi értékesítési tevékenységéért felelős: a teljes értékesítési ciklust felügyeli és irányítja, de emellett az ügyfélkapcsolatok alakításában közvetlenül is részt vesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról