Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

ISDN-alapú távközlési szolgáltatások a Vivenditől

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 18. 16:18
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

2003. február végétől koncessziós területein kívül is kínál távközlési szolgáltatásokat a Vivendi Telecom Hungary. A HangPartner ISDN néven bevezetett szolgáltatást digitális minőségben, ISDN vonalon kínálja a vállalat -- elsősorban üzleti előfizetőknek.

hirdetés
[HWSW] 2003. február végétől koncessziós területein kívül is kínál távközlési szolgáltatásokat a Vivendi Telecom Hungary. A HangPartner ISDN néven bevezetett szolgáltatást digitális minőségben, ISDN vonalon kínálja a vállalat -- elsősorban üzleti előfizetőknek.

A Hangpartner ISDN-t igénybe vevők teljes forgalma, azaz az összes (helyi, távolsági, mobil irányú és nemzetközi) kimenő és bejövő hívás a Vivendi saját hálózatán bonyolódik. Az elsősorban nagy bel- és/vagy külföldi telefonforgalmat bonyolító cégeknek kínált konstrukció kedvezőbb percdíjakat és az átállás (belépés) ingyenességét ígéri. A Vivendi az érdeklődők egyéni forgalmi struktúrájához igazított, testreszabott ajánlatot és napszaktól független, egységes tarifát kínál a nemrég bevezetett konstrukcióban.

A szolgáltatást nem csak a Vivendi koncessziós területein élők vehetik igénybe, hanem Budapesten kívül többek között Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Budaörsön -- és még számos városban is.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!