Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 18. 16:18

ISDN-alapú távközlési szolgáltatások a Vivenditől

2003. február végétől koncessziós területein kívül is kínál távközlési szolgáltatásokat a Vivendi Telecom Hungary. A HangPartner ISDN néven bevezetett szolgáltatást digitális minőségben, ISDN vonalon kínálja a vállalat -- elsősorban üzleti előfizetőknek.

[HWSW] 2003. február végétől koncessziós területein kívül is kínál távközlési szolgáltatásokat a Vivendi Telecom Hungary. A HangPartner ISDN néven bevezetett szolgáltatást digitális minőségben, ISDN vonalon kínálja a vállalat -- elsősorban üzleti előfizetőknek.

A Hangpartner ISDN-t igénybe vevők teljes forgalma, azaz az összes (helyi, távolsági, mobil irányú és nemzetközi) kimenő és bejövő hívás a Vivendi saját hálózatán bonyolódik. Az elsősorban nagy bel- és/vagy külföldi telefonforgalmat bonyolító cégeknek kínált konstrukció kedvezőbb percdíjakat és az átállás (belépés) ingyenességét ígéri. A Vivendi az érdeklődők egyéni forgalmi struktúrájához igazított, testreszabott ajánlatot és napszaktól független, egységes tarifát kínál a nemrég bevezetett konstrukcióban.

A szolgáltatást nem csak a Vivendi koncessziós területein élők vehetik igénybe, hanem Budapesten kívül többek között Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Budaörsön -- és még számos városban is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról