Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 18. 16:18:10

ISDN-alapú távközlési szolgáltatások a Vivenditől

2003. február végétől koncessziós területein kívül is kínál távközlési szolgáltatásokat a Vivendi Telecom Hungary. A HangPartner ISDN néven bevezetett szolgáltatást digitális minőségben, ISDN vonalon kínálja a vállalat -- elsősorban üzleti előfizetőknek.

[HWSW] 2003. február végétől koncessziós területein kívül is kínál távközlési szolgáltatásokat a Vivendi Telecom Hungary. A HangPartner ISDN néven bevezetett szolgáltatást digitális minőségben, ISDN vonalon kínálja a vállalat -- elsősorban üzleti előfizetőknek.

A Hangpartner ISDN-t igénybe vevők teljes forgalma, azaz az összes (helyi, távolsági, mobil irányú és nemzetközi) kimenő és bejövő hívás a Vivendi saját hálózatán bonyolódik. Az elsősorban nagy bel- és/vagy külföldi telefonforgalmat bonyolító cégeknek kínált konstrukció kedvezőbb percdíjakat és az átállás (belépés) ingyenességét ígéri. A Vivendi az érdeklődők egyéni forgalmi struktúrájához igazított, testreszabott ajánlatot és napszaktól független, egységes tarifát kínál a nemrég bevezetett konstrukcióban.

A szolgáltatást nem csak a Vivendi koncessziós területein élők vehetik igénybe, hanem Budapesten kívül többek között Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Budaörsön -- és még számos városban is.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 02:18

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.