Szerző: Ady Krisztián

2003. március 18. 12:28

CeBIT: hálózatba köthető, modulokból felépíthető szórakoztatóelektronikai eszközt mutatott be a Terratec

A hazánkban inkább hangkártyáiról és tunereiről ismert TerraTec új szórakoztatóelektronikai termékvonalat mutatott be a hannoveri CeBIT-en. A Lancaster néven megjelent termékekből csak azt a modult kell megvásárolnunk melyre valóban szükségünk van, a készlet pedig később igényeink szerint tovább bővíthető.

[HWSW] A hazánkban inkább hangkártyáiról és tunereiről ismert TerraTec új szórakoztatóelektronikai termékvonalat mutatott be a hannoveri CeBIT-en. A Lancaster néven megjelent termékekből csak azt a modult kell megvásárolnunk melyre valóban szükségünk van, a készlet pedig később igényeink szerint tovább bővíthető.

A Lancaster rendszer hálózatba kötött komponensekből áll. A Lancaster HD 701 tipusjelzésű készülék tartalmazza a felvételhez és egyéb funkciókhoz szükséges háttértárat, a Lancaster IF 701 felel a megjelenítésért. A DV 701 digitális műholdvevővel és rádióvevővel van ellátva, míg az AV 701 a DV 701 analóg változata.

A moduláris felépítésnek köszönhetően bármilyen kombináció elképzelhető, a fenti modulokból egyéni igényeknek megfelelő konfiguráció építhető. A komponensek Ethernet felületen keresztül kommunikálnak egymással, sőt, akár a felhasználó számítógépével is.

A tunerek által fogott digitális vagy analóg tv- és rádióadás rögzíthető, később bármikor visszajátszható. A rögzítési lehetőség kiváló alapot nyújt Time Shifting szolgáltatás beépítésére is.

A Lancaster rendszer jelenlegi komponensei:

  • Lancaster AV 701 - analóg tv-tuner és videó enkóder
  • Lancaster DV 701 - digitális műholdvevő a szabadon fogható (FTA) csatornák számára
  • Lancaster HD 701 - merevlemezt tartalmazó modul a rögzített anyagok számára
  • Lancaster IF 701 - könnyen kezelhető felület a komponensek kezelésére, TV-kimenet

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.