Szerző: roberto

2003. március 14. 07:54

A MandrakeSoft kiadta operációs rendszerének AMD Opteronra készült változatát

[MandrakeSoft] Az utóbbi időben anyagi gondokkal küszködő

[MandrakeSoft] Az utóbbi időben anyagi gondokkal küszködő MandrakeSoft ma bejelentette, hogy elérhető a cég által összeállított általános célú Linux-disztribúció AMD Opteronhoz készített, 64 bites változata. A Mandrake Linux 9.0 friss változatához a cég partnerei már hozzáférhetnek, de a szoftver több tükörszerverről is letölthető.

Mandrake Linux 9.0 for Opteron minden olyan képességgel rendelkezik, mint kisebb testvére, a Mandrake Linux 9.0 for x86, és többek közt nagyteljesítményű webszerverként, FTP-szerverként, adatbázisszerverként is működtethető, ugyanakkor megőrizte a hagyományos Mandrake stílust a desktopon.

A mostani kiadás a Mandrake Linux Corporate Server 2.1 for AMD Opteron nevű, várhatóan áprilisban megjelenő operációs rendszer fejlesztési folyamatának az egyik eredménye. Ugyanezekre az alapokra fog épülni a június végére ütemezett MandrakeClustering for Opteron termék is, amely a Linux-alapú fürtök építéséhez kínált céldisztribúció.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.