Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

HP szakmai szeminárium az elektronikus kormányzati megoldásokról

Barna József, 2003. március 13. 15:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Noguchi&Peters] Nemzetközi államigazgatási megoldásokat, referenciákat is felvonultató szakmai szemináriumot szervezett a HP Magyarország március 13-án E-government road show néven.

hirdetés
[Noguchi&Peters] Nemzetközi államigazgatási megoldásokat, referenciákat is felvonultató szakmai szemináriumot szervezett a HP Magyarország március 13-án E-government road show néven.

Magyarország közelgő Európai Uniós csatlakozása, valamint a mind hangsúlyosabban megfogalmazódó információs társadalom kézzelfogható lehetőségei adták a rendezvény aktualitását, ahol a meghívott kormányzati, államigazgatási szakemberek átfogó képet kaphattak a HP azon megoldásairól, melyek jó része már más országokban működik. A rendezvényen, melyet Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója nyitott meg, a HP több, nemzetközi szintű szakértője vázolta a cég elképzeléseit erre a területre vonatkozóan, mint amilyen többek között az államháztartási gazdálkodás korszerűsítése, a nagy országos nyilvántartó rendszerek modernizálása vagy a vám-és határőrizeti rendszerek fejlesztése, melyek kialakitásában a HP átfogó koncepcióval rendelkezik.

A kormányzati projektek HP által kidolgozott speciális finanszírozási módszerei mellett kiemelt szerepet kapott Daniel Ferjancek, a Szlovák Államkincstár képviselőjének előadása, ahol a költségvetési intézmények gazdálkodása már a HP megoldásainak segítségével valósult meg, valamint Bajtay Péter, az Európai Bizottság magyarországi delegációja politikai tanácsadójának ismertetője a közelgő csatlakozás legfontosabb informatikai feladatairól.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.