Szerző: Barna József

2003. március 13. 15:29:37

HP szakmai szeminárium az elektronikus kormányzati megoldásokról

[Noguchi&Peters] Nemzetközi államigazgatási megoldásokat, referenciákat is felvonultató szakmai szemináriumot szervezett a HP Magyarország március 13-án E-government road show néven.

[Noguchi&Peters] Nemzetközi államigazgatási megoldásokat, referenciákat is felvonultató szakmai szemináriumot szervezett a HP Magyarország március 13-án E-government road show néven.

Magyarország közelgő Európai Uniós csatlakozása, valamint a mind hangsúlyosabban megfogalmazódó információs társadalom kézzelfogható lehetőségei adták a rendezvény aktualitását, ahol a meghívott kormányzati, államigazgatási szakemberek átfogó képet kaphattak a HP azon megoldásairól, melyek jó része már más országokban működik. A rendezvényen, melyet Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója nyitott meg, a HP több, nemzetközi szintű szakértője vázolta a cég elképzeléseit erre a területre vonatkozóan, mint amilyen többek között az államháztartási gazdálkodás korszerűsítése, a nagy országos nyilvántartó rendszerek modernizálása vagy a vám-és határőrizeti rendszerek fejlesztése, melyek kialakitásában a HP átfogó koncepcióval rendelkezik.

A kormányzati projektek HP által kidolgozott speciális finanszírozási módszerei mellett kiemelt szerepet kapott Daniel Ferjancek, a Szlovák Államkincstár képviselőjének előadása, ahol a költségvetési intézmények gazdálkodása már a HP megoldásainak segítségével valósult meg, valamint Bajtay Péter, az Európai Bizottság magyarországi delegációja politikai tanácsadójának ismertetője a közelgő csatlakozás legfontosabb informatikai feladatairól.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 23:34

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.