Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 13. 10:09

A Vodafone GPRS internetszolgáltatásának bojkottjára szólít fel a Netért

A Vodafone 20 000 felhasználóját kéri arra a Netért , hogy március 15-étől ne vegyék igénybe a GPRS internetszolgáltatást. A Netért szerint a megváltozott általános vállalkozási feltételeket (ávf) az előfizetők ráutaló magatartásukkal fogadják el, így ha használják a Vodafone szolgáltatását, azzal elfogadják az ávf egyoldalú módosítását és korlátozását is.

[HWSW] A Vodafone 20 000 felhasználóját kéri arra a Netért, hogy március 15-étől ne vegyék igénybe a GPRS internetszolgáltatást. A Netért szerint a megváltozott általános vállalkozási feltételeket (ávf) az előfizetők ráutaló magatartásukkal fogadják el, így ha használják a Vodafone szolgáltatását, azzal elfogadják az ávf egyoldalú módosítását és korlátozását is.

A Netért közleményében jelezte, hogy felkérte a Dr. Magyar György és Társai Ügyvédi Irodát és annak vezetőjét, Dr. Magyar Györgyöt, hogy vizsgálja meg a Vodafone általános szerződési feltételeinek egyoldalú módosítása és az 1 gigabájtos adatforgalmi korlátozás nyomán kialakult helyzet jogszerűségét.


Vodafone tévéreklám

A Netért korábban több alkalommal is panasszal fordult a Hírközlési Felügyelethez a Vodafone GPRS szolgáltatásának megváltozott vállalkozási feltételei miatt. A Vodafone új feltételei szerint a korábban korlátlannak meghirdetett szolgáltatásra adatforgalmi limitet vezetett be arra hivatkozva, hogy a felhasználók töredékének internethasználata a hálózat jelentős leterhelésével jár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról