Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Egyesült Királyság egyik szaklapja Linux-kiállítást szervez

roberto, 2003. március 13. 09:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[LinuxPR] Az Egyesült Királyság vezető linuxos

hirdetés
[LinuxPR] Az Egyesült Királyság vezető linuxos lapja, a LinuxUser & Developer kiállítást és konferenciát szervez Birminghamban április közepén. A kétnapos LinuxUser and Developer Expo a szervezők szándékai szerint a szigetország legjelentősebb linuxos, illetve a nyílt forráskódú fejlesztésekkel foglalkozó eseményévé fogja kinőni magát a jövőben; a rendezvény egyik támogatója egyébként az IBM, a kiállítók közt pedig több egyesült királyságbeli cégen kívül ott lesz az SGI, illetve a könnyen üzembe helyezhető linuxos tűzfalszoftveréről és VPN-megoldásáról ismert Smoothwall Limited is.

A kiállítást kísérő konferencia előadói közt olyan, a szabad szoftverek világában jól csengő nevekkel találkozhatunk, mint Jon "Maddog" Hall, illetve Alan Cox. A szekciókra bontott rendezvényen a szervezők ígérete szerint számos témáról fog szó esni, többek közt a beágyazott rendszerekről, a vállalati alkalmazásfejlesztésről, a Linux szerepéről az oktatásban, illetve a Linuxra való átállásról is. Az eseményről további részleteket tudhatunk meg a www.linuxuser.co.uk címen.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.