:

Szerző: roberto

2003. március 13. 09:56

Az Egyesült Királyság egyik szaklapja Linux-kiállítást szervez

[LinuxPR] Az Egyesült Királyság vezető linuxos

[LinuxPR] Az Egyesült Királyság vezető linuxos lapja, a LinuxUser & Developer kiállítást és konferenciát szervez Birminghamban április közepén. A kétnapos LinuxUser and Developer Expo a szervezők szándékai szerint a szigetország legjelentősebb linuxos, illetve a nyílt forráskódú fejlesztésekkel foglalkozó eseményévé fogja kinőni magát a jövőben; a rendezvény egyik támogatója egyébként az IBM, a kiállítók közt pedig több egyesült királyságbeli cégen kívül ott lesz az SGI, illetve a könnyen üzembe helyezhető linuxos tűzfalszoftveréről és VPN-megoldásáról ismert Smoothwall Limited is.

A kiállítást kísérő konferencia előadói közt olyan, a szabad szoftverek világában jól csengő nevekkel találkozhatunk, mint Jon "Maddog" Hall, illetve Alan Cox. A szekciókra bontott rendezvényen a szervezők ígérete szerint számos témáról fog szó esni, többek közt a beágyazott rendszerekről, a vállalati alkalmazásfejlesztésről, a Linux szerepéről az oktatásban, illetve a Linuxra való átállásról is. Az eseményről további részleteket tudhatunk meg a www.linuxuser.co.uk címen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 17:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.