Szerző: castor

2003. március 12. 19:01:53

Megjelent a Ghost Recon Gold Edition akciójáték-csomag

Az Ubi Soft Entertainment szerdán bejelentette, hogy a boltokba került a Tom Clancys Ghost Recon Gold Edition című játékgyűjteményük. A csomag tartalmazza az eredeti Tom Clancys Ghost Recon t, valamint két kiegészítő lemezét, a Desert Siege -et és az Island Thunder t.

Az Ubi Soft Entertainment szerdán bejelentette, hogy a boltokba került a Tom Clancy's Ghost Recon Gold Edition című játékgyűjteményük. A csomag tartalmazza az eredeti Tom Clancy's Ghost Recont, valamint két kiegészítő lemezét, a Desert Siege-et és az Island Thundert.

A Red Storm Entertainment által készített, 40 dollárba kerülő Gold Edition csomag ezenkívül tartalmaz 16 multiplayer pályát, 9 egyedülálló játékmódot és 21 exkluzív, multiplayer módban használható fegyvert.

A Ghost Reconban speciálisan kiképzett amerikai katonákat alakíthatunk, a feladatunk pedig a közeljövőben játszódó nemzetközi konfliktusok megoldása. Ehhez mintegy 30 féle fegyver áll rendelkezésünkre, melyek közé olyanok is bekerültek, amik napjainkban csak prototípusként léteznek.

A nagysikerű Rainbow Six játékok folytatásának számító Ghost Reconban nem egyedül kell harcba indulnunk, hanem a küldetéseket bajtársaink segítségével kell végrehajtanunk az előre kidolgozott tervet pontosan követve.

a címlapról