:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 12. 17:16

Hazai internetes fórumban lehet kérdezni az Európai Parlament elnökét

[Magyarország.hu - HWSW] A kormányzati portál nemrég megnyílt utódja, a Magyarország.hu vendége lesz Pat Cox , az Európai Parlament elnöke. Az ír politikus március 14-én pénteken délután öt és háromnegyed hat között válaszol az internetezők kérdéseire.

[Magyarország.hu - HWSW] A kormányzati portál nemrég megnyílt utódja, a Magyarország.hu vendége lesz Pat Cox, az Európai Parlament elnöke. Az ír politikus március 14-én pénteken délután öt és háromnegyed hat között válaszol az internetezők kérdéseire.


Pat Cox

A politikusnak a Magyarország.hu fórumán lehet feltenni a kérdéseket. A kérdések feltételéhez a látogató valódi nevével kell regisztrálni. Aki elakad az akkreditációval, az e-mailben is kérdezhet a pat.cox@magyarorszag.hu címre küldött levélben.

Pat Cox életútjáról és az Európa Parlamentről szintén a Magyarország.hu cikke ad rövid ismertetést.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.