Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Hívókártyával már olcsóbb egy tengerentúli beszélgetés mint belföldön a mobil hívás

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 11. 12:11
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Kedvező árakon teszi lehetővé a nemzetközi távhívást Magyarország egész területéről az a behívókártya, amelyet az eTel Magyarország ma vezetett be a piacra. A Private Talk kártyával a beszélgetés ára Kínával 40, az Egyesült Államokkal 36 forint/perc .

[HWSW] Kedvező árakon teszi lehetővé a nemzetközi távhívást Magyarország egész területéről az a behívókártya, amelyet az eTel Magyarország ma vezetett be a piacra. A Private Talk kártyával a beszélgetés ára Kínával 40, az Egyesült Államokkal 36 forint/perc .

A "Private Talk" elnevezésű behívókártya használatához ingyenes behívószámot, a másodperc alapú számlázást, valamint telepítési és havidíj nélküli díjszabást nyújt az eTel. Az elsősorban a vállalati szegmensben sikeres eTel a Private Talk kártyával most egy lakossági telefonkártyával lépett piacra. Az 5000 forintos értékben forgalomba kerülő Private Talk kártyával a vezetékes telefonokról ingyenesen hívható (80) 988-988-as behívószám segítségével a világ bármely pontjára lehet telefonálni.

Az eTel Private Talk kártya használatakor az operációs központ a hívás kezdeményezésekor és a hívás befejezésekor automatikusan tájékoztatást ad a kártyán felhasználható egyenlegről. A kommunikáció a központtal hat különböző nyelven folytatódhat, a magyar és az angol mellett a kínai, az arab, a szerb és a horvát nyelv is kiválasztható a billentyűzet segítségével. A Private Talk kártya nem feltölthető, ám egy további újításnak köszönhetően a kártya egyenlege a billentyűzet és a PIN kód segítségével áttölthető egy másik Private Talk kártyára.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.