Szerző: castor

2003. március 10. 19:04

Megjelent a Warrior Kings Battles középkori stratégiai játék demó verziója

Megjelent a Black Cactus által fejlesztett Warrior Kings Battles középkori stratégiai játék 233 MB-os kipróbálható demó verziója, mely a hivatalos honlapról tölthető le.

Megjelent a Black Cactus által fejlesztett Warrior Kings Battles középkori stratégiai játék 233 MB-os kipróbálható demó verziója, mely a hivatalos honlapról tölthető le.

A játék érdekessége, hogy a hadjáratok sikeres teljesítéséhez valós katonai taktikákat kell alkalmaznunk, melyet az ellenség távolságának figyelembevételével kell kialakítanunk. Egymással szorosan együttműködve kell alkalmaznunk egységeinket, azaz a gyalogságot, lovasságot, a harci elefántokat, a katapultokat, kémeket vagy a különböző szerepjátékokból ismerős lényeket.

A fejlett mesterséges intelligencia csata közben felkutatja a védelmünk leggyengébb pontjait, és ott indítja meg a támadást. De ha unnánk a gép ténykedéseit, akkor akár barátainkkal is megküzdhetünk az interneten az érdekes játékmódok segítségével. Megtalálható lesz a népszerű Capture The Flag, részt vehetünk várostromokban, illetve kapunk olyan feladatot is, melyben a királyt kell megóvni a többi játékos támadásától.

A 22 küldetést tartalmazó és a fejlesztők előzetes ígérete szerint több mint 40 óra játékidőt biztosító Warrior Kings még tavasszal a boltok polcaira kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról