Szerző: Barna József

2003. március 07. 09:15:16

A VIA bejelentette Serial ATA-vezérlő lapkáját

A tajvani VIA Technologies ma bejelentette VT6420 Serial ATA RAID-vezérlő lapkáját. A tervek szerint áprilisban piacra kerülő chip a SATA, RAID és párhuzamos ATA (133) technológiákat támogatja.

[HWSW] A tajvani VIA Technologies ma bejelentette VT6420 Serial ATA RAID-vezérlő lapkáját. A tervek szerint áprilisban piacra kerülő chip a SATA, RAID és párhuzamos ATA (133) technológiákat támogatja.

A VT6420 integrálható alaplapra, illetőleg önálló vezérlőkártyára (lásd a mellékelt képen). A lapka kétcsatornás, maximum négy meghajtó kezelésére képes SATA-vezérlővel rendelkezik, azonban az integrált SATALITE interfésznek köszönhetően -- a Silicon Image Sil3012 PHY chipjének segítségével -- költséghatékonyan bővíthető további két csatornával. Emellett a lapka képes a hagyományos párhuzamos ATA-133 perifériák kezelésére, és támogatja a RAID 0,1 és 0+1 funkciókat.

A BGA tokozásban forgalmazott VT6420 kereskedelmi megjelenése áprilisban várható. A VIA a jövő héten megrendezésre kerülő CeBIT szakmai kiállításon mutatja be a terméket.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 15:40

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.