Szerző: castor

2003. március 7. 18:47

Csak júniusban jelenik meg PC-re a Colin McRae Rally 3

Az angol Codemasters kiadó csütörtöki sajtóközleménye szerint a Colin McRae Rally 3 című játékuk PC-s változata csak valamikor júniusban fog megjelenni.

Az angol Codemasters kiadó csütörtöki sajtóközleménye szerint a Colin McRae Rally 3 című játékuk PC-s változata csak valamikor júniusban fog megjelenni.

A licencelt autómárkák terén ezúttal sem kell szégyenkeznie a Codemastersnek, ugyanis a főszereplő Ford Focus RS WRC 2002 mellett lesz itt Citroen Saxo Kit Car, 2CV Sahara, Xsara Kit Car, Fiat Punto Rally Car, Lancia 037, Puma Rally Car, 1986-os RS200, MG ZR Rally Car, Mitsubishi Lancer Evo 7, Subaru Impreza WRX (44S) és Impreza 22B Sti. Mint azt már megszokhattunk, ezek csak az alap járművek, ugyanis az egyes pályák teljesítésekor jutalmul további autócsodák fölött vehetjük át az irányítást.

A grafikai tökéletesítés mellett a fizikai motor valósághűvé tételét tűzték ki célul a programozók. Ügyeltek arra is, hogy a belső kameranézetből könnyebb legyen az autó irányítása, aprólékosan be lehessen állítani minden alkatrészt a szervízben, valamint a valóságnak megfelelő legyen a sérülési és törési modell.

A pályatípusoknál maradt a szokásos felállás, bár ezen nem is lehetne változtatni: beton, kavicsos, murvás, havas és sáros. Az országok közt ezúttal is nyolc szerepel: Nagy-Britannia, Japán, Spanyolország, Svédország, Finnország, Görögország, Ausztrália és az Egyesült Államok. Mindegyik helyszínen hat különböző versenyszakasz lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról