Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Konferencia az internetes közösségekről

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 06. 13:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

2003. március 11-én konferenciát szervez a Startlap . A konferencia a hazai internetes mozgalmak történetével, fejlődésével és jövőjével foglalkozik.

hirdetés
[HWSW] 2003. március 11-én konferenciát szervez a Startlap. A konferencia a hazai internetes mozgalmak történetével, fejlődésével és jövőjével foglalkozik.

A Startlap tavalyelőtt márciusban kezdte szervezni csapatát: a két éve szerveződő lapmozgalom azóta Magyarország legnagyobb on-line szerkesztőségévé nőtte ki magát 1300 lappal és több mint 500 szerkesztővel. A lap.hu mozgalom második évfordulójára szerveződő konferencián többek között Csepeli György (Informatikai és Hírközlési Minisztérium), Dr. Majsai Sándor Gábor (Oktatási Minisztérium), Gerényi Gábor (Index) próbálják elemezni a hazai internetes közösségek alakulását.

A Startlap szervezésében zajló konferencia célja, hogy a Startlap tapasztalatait megossza, kicserélje más közösségek képviselőivel. A konferencián megvizsgálják a közösségekben, netes mozgalmakban rejlő lehetőségek kiaknázásának módjait, üzleti lehetőségeit.

A konferencia célközönsége az újságírók, internetes szakemberek, illetve természetesen a lapmozgalom szerkesztői. A részvételi díj 19 900 forint (lapszerkesztőknek csak az egytizede). Részletes információ és jelentkezés a www.startlap.hu/konferencia címen.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!