:

Szerző: Ady Krisztián

2003. március 6. 17:17

A VIA licencmegállapodást kötött a Sensaurával

[3DsoundSurge] A VIA hivatalosan is bejelentette, hogy licencmegállapodást kötött a szoftveres audiomegoldásokat fejlesztő Sensaurával. A VIA következő generációs audiochipjei, valamint a jelenleg is kapható alaplapi Envy24PT és AC97 kodekek, valamint az Envy24 chipre épülő hangkártyák is profitálhatnak a Sensaura fejlett technológiáiból.

[3DsoundSurge] A VIA hivatalosan is bejelentette, hogy licencmegállapodást kötött a szoftveres audiomegoldásokat fejlesztő Sensaurával. A VIA következő generációs audiochipjei, valamint a jelenleg is kapható alaplapi Envy24PT és AC'97 kodekek, valamint az Envy24 chipre épülő hangkártyák is profitálhatnak a Sensaura fejlett technológiáiból.

A VIA alaplapi audiochipjei a Sensaura szoftveres megoldásaival fűszerezve nagyobb realitást, többcsatornás hangzást, teljesebb 3-dimenziós audioélményt nyújthatnak. A Sensaura által biztosított könyvtárak a Microsoft DirectSound3D API-ját, programozási felületét egészítik ki.

A VIA a Sensaura MacroFX, EnvironmentFX, MultiDrive technológiáit támogathatja a chipek meghajtóprogramjain keresztül. A VIA kártyái a Sensaura bővítményeivel kompatibilisek lesznek a Creative Labs EAX 1.0, EAX 2.0, A3D 1.0, valamint I3DL2 API-kkal is, így a játékosabb kedvű felhasználóknak sem kell feltétlenül PCI-buszos bővítőkártyát vásárolniuk a 3-dimenziós hangzáshoz, ezt már az alaplapra integrált AC'97 kodek is biztosíthatja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.