Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Hamarosan kedvezményes internet az Eurowebtől, Datanettől és a Vivenditől

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 05. 14:31
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Négy internetszolgáltatóval kötött megállapodást a Matáv a múlt héten bejelentett 25 százalékos internetköltség-csökkentés jegyében. A GTS-Datanettel, az Eurowebbel, a Freestarttal és a Vivendivel kötött megállapodásokat követően hamarosan megjelenhetnek a telefonköltség és az internethasználat díját is tartalmazó olcsóbb díjcsomagok.

hirdetés
[HWSW] Négy internetszolgáltatóval kötött megállapodást a Matáv a múlt héten bejelentett 25 százalékos internetköltség-csökkentés jegyében. A GTS-Datanettel, az Eurowebbel, a Freestarttal és a Vivendivel kötött megállapodásokat követően hamarosan megjelenhetnek a telefonköltség és az internethasználat díját is tartalmazó olcsóbb díjcsomagok.

Bár a Matáv közleménye szerint a szerződéses partnerek közt van az ingyenes internet-hozzáférést kínáló Freestart Kft. is, a szolgáltató nem fog kínálni telefondíjat is tartalmazó csomagot. Mint Pórffy András, a Freestart ügyvezetője lapunknak elmondta: az ingyenes internetszolgáltatáshoz nem kapcsolható a számlaküldés, így a Freestartot használóknak marad a korábbi módszer: a távközlési szolgáltatóval kell megkötni a 15, 40 vagy 100 órás internetkapcsolat telefondíjának kedvezményére vonatkozó szerződést.

A Matávval kötött szerződéssel járó kedvezményt a Freestart anyavállalata, az Euroweb fogja értékesíteni, ám azt is csak körülbelül másfél hónap múlva, a Neophone kártyákhoz kapcsolódó konstrukcióban.

A többi szolgáltató -- a GTS-Datanet és a Vivendi -- egyelőre nem tette közzé az új díjcsomagjait, egyelőre csak az Axelero március 1-től érvényes árai ismeretesek. Eszerint a 15 órás csomag 3000, a 40 órás 6000, a 100 órás pedig 9000 forintos havidíjért már elérhető.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!