Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 4. 15:34

Magyar PHP programozók internetes megmérettetése

Még március 10-ig beküldhetik munkáikat azok a programozók, akik vállalják a megmérettetést a PHP konferenciát is szervező PHP szakosztály által meghirdetett 5k  freestyle compo versenyen. A tematikai megkötés nélkül meghirdetett programozói versenyen -- persze a működőképességen túl -- két fontos feltételnek kell megfelelniük a beküldött programoknak: az egyik a szintaktikai pontosság, a másik pedig a legfeljebb 5 kilobájtnyi terjedelem.

[HWSW] Még március 10-ig beküldhetik munkáikat azok a programozók, akik vállalják a megmérettetést a PHP konferenciát is szervező PHP szakosztály által meghirdetett "5k – freestyle compo" versenyen. A tematikai megkötés nélkül meghirdetett programozói versenyen -- persze a működőképességen túl -- két fontos feltételnek kell megfelelniük a beküldött programoknak: az egyik a szintaktikai pontosság, a másik pedig a legfeljebb 5 kilobájtnyi terjedelem.

A futásra kész állapotban megküldött pályaművek PHP 4.3.0 alatt a php.ini-dist beállításokkal, platformtól függetlenül futtathatónak kell lenniük, és ügyelni kell a pályázóknak arra is, hogy a pályamű semmilyen hazai, vagy nemzetközi jogszabályt (elsősorban szerzői, vagy szellemi tulajdonra vonatkozó jogokat) ne sértsen meg.

A szigorú zsűri által a legjobbaknak tartott pályamunkák készítői egy éves teljeskörű webhosting szolgáltatást, PHP magazin előfizetést, webfejlesztéssel kapcsolatos szakkönyvet és PHP programozást segítő szoftvereket nyerhetnek.

Eredményhirdetés március 29-én a PHP konferencia zárásakor lesz. A januárban meghirdetett konferenciára egyébként igen sokan jelentkeztek már, a mintegy 500 fős konferenciaterem -- az előzetes regisztrációk alapján -- tele lesz.

A versenypályázat részleteit és a regisztrációs lehetőséget tartalmazó weboldal ide kattintva érhető el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról