Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Magyar PHP programozók internetes megmérettetése

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. március 04. 15:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Még március 10-ig beküldhetik munkáikat azok a programozók, akik vállalják a megmérettetést a PHP konferenciát is szervező PHP szakosztály által meghirdetett 5k  freestyle compo versenyen. A tematikai megkötés nélkül meghirdetett programozói versenyen -- persze a működőképességen túl -- két fontos feltételnek kell megfelelniük a beküldött programoknak: az egyik a szintaktikai pontosság, a másik pedig a legfeljebb 5 kilobájtnyi terjedelem.

hirdetés
[HWSW] Még március 10-ig beküldhetik munkáikat azok a programozók, akik vállalják a megmérettetést a PHP konferenciát is szervező PHP szakosztály által meghirdetett "5k – freestyle compo" versenyen. A tematikai megkötés nélkül meghirdetett programozói versenyen -- persze a működőképességen túl -- két fontos feltételnek kell megfelelniük a beküldött programoknak: az egyik a szintaktikai pontosság, a másik pedig a legfeljebb 5 kilobájtnyi terjedelem.

A futásra kész állapotban megküldött pályaművek PHP 4.3.0 alatt a php.ini-dist beállításokkal, platformtól függetlenül futtathatónak kell lenniük, és ügyelni kell a pályázóknak arra is, hogy a pályamű semmilyen hazai, vagy nemzetközi jogszabályt (elsősorban szerzői, vagy szellemi tulajdonra vonatkozó jogokat) ne sértsen meg.

A szigorú zsűri által a legjobbaknak tartott pályamunkák készítői egy éves teljeskörű webhosting szolgáltatást, PHP magazin előfizetést, webfejlesztéssel kapcsolatos szakkönyvet és PHP programozást segítő szoftvereket nyerhetnek.

Eredményhirdetés március 29-én a PHP konferencia zárásakor lesz. A januárban meghirdetett konferenciára egyébként igen sokan jelentkeztek már, a mintegy 500 fős konferenciaterem -- az előzetes regisztrációk alapján -- tele lesz.

A versenypályázat részleteit és a regisztrációs lehetőséget tartalmazó weboldal ide kattintva érhető el.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.