Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Villámgyors memóriakártyákat mutatott be a SanDisk

Barna József, 2003. március 04. 16:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A SanDisk a héten, a Photo Marketing Association által rendezett szakmai kiállításon jelentette be rendkívül gyors írási és olvasási sebességgel rendelkező, 1 Gbyte kapacitású CompactFlash memóriakártyáját. A vállalat egyben bemutatta szintén villámgyors SanDisk Ultra típusjelű SD (Secure Digital) memóriakártyáit is.

[HWSW] A SanDisk a héten, a Photo Marketing Association által rendezett szakmai kiállításon jelentette be rendkívül gyors írási és olvasási sebességgel rendelkező, 1 Gbyte kapacitású CompactFlash memóriakártyáját. A vállalat egyben bemutatta szintén villámgyors SanDisk Ultra típusjelű SD (Secure Digital) memóriakártyáit is.

Az 1 Gbyte kapacitású SanDisk Ultra CompactFlash kártyák 6 Mbyte/sec állandó sebességgel képesek írni és 9 Mbyte/sec állandó sebességgel olvasni az adatokat, ami a vállalat közleménye szerint egyedülálló a hasonló méretű memóriakártyák között. A termék kompatibilis a CompactFlash szabványú kártyákat kezelni képes digitális fényképezőgépekkel és kártyaolvasókkal.

Az újonnan bevezetett SanDisk Ultra SD memóriakártya-sorozatot szintén kiemelkedő sebesség jellemzi. E modellek írási sebessége 2,5 Mbyte/sec, ami közel kétszerese a jelenleg használt SD-kártyák sebességének.

A gyors SanDisk Ultra CompactFlash memóriakártyák 128 Mbyte és 1 Gbyte közötti kapacitásban lesznek elérhetőek 59 és 329 dollár közötti fogyasztói áron. A SanDisk Ultra SD memóriakártyák 128 és 512 Mbyte közötti kapacitásban lesznek megvásárolhatóak 79 és 169 dollár közötti áron. Mindkét új sorozat a második negyedév során kerül piacra.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.