Szerző: Barna József

2003. március 4. 16:58

Villámgyors memóriakártyákat mutatott be a SanDisk

A SanDisk a héten, a Photo Marketing Association által rendezett szakmai kiállításon jelentette be rendkívül gyors írási és olvasási sebességgel rendelkező, 1 Gbyte kapacitású CompactFlash memóriakártyáját. A vállalat egyben bemutatta szintén villámgyors SanDisk Ultra típusjelű SD (Secure Digital) memóriakártyáit is.

[HWSW] A SanDisk a héten, a Photo Marketing Association által rendezett szakmai kiállításon jelentette be rendkívül gyors írási és olvasási sebességgel rendelkező, 1 Gbyte kapacitású CompactFlash memóriakártyáját. A vállalat egyben bemutatta szintén villámgyors SanDisk Ultra típusjelű SD (Secure Digital) memóriakártyáit is.

Az 1 Gbyte kapacitású SanDisk Ultra CompactFlash kártyák 6 Mbyte/sec állandó sebességgel képesek írni és 9 Mbyte/sec állandó sebességgel olvasni az adatokat, ami a vállalat közleménye szerint egyedülálló a hasonló méretű memóriakártyák között. A termék kompatibilis a CompactFlash szabványú kártyákat kezelni képes digitális fényképezőgépekkel és kártyaolvasókkal.

Az újonnan bevezetett SanDisk Ultra SD memóriakártya-sorozatot szintén kiemelkedő sebesség jellemzi. E modellek írási sebessége 2,5 Mbyte/sec, ami közel kétszerese a jelenleg használt SD-kártyák sebességének.

A gyors SanDisk Ultra CompactFlash memóriakártyák 128 Mbyte és 1 Gbyte közötti kapacitásban lesznek elérhetőek 59 és 329 dollár közötti fogyasztói áron. A SanDisk Ultra SD memóriakártyák 128 és 512 Mbyte közötti kapacitásban lesznek megvásárolhatóak 79 és 169 dollár közötti áron. Mindkét új sorozat a második negyedév során kerül piacra.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.