Szerző: Bodnár Ádám

2003. március 3. 11:45

Már kapható a Computer Associates eTrust Antivirus v7

[Herald] A Computer Associates International, Inc. ma bejelentette, hogy már kapható az eTrust Antivirus v7, az iparág leghatékonyabb vírusirtó megoldása a nagyvállalati környezet számára.

[Herald] A Computer Associates International, Inc. ma bejelentette, hogy már kapható az eTrust Antivirus v7, az iparág leghatékonyabb vírusirtó megoldása a nagyvállalati környezet számára.

A két keresőmotorral működő CA eTrust Antivirus v7 a legmegbízhatóbb védelmet nyújtja a károkozó programok minden formájával szemben. A META Group szerint a vírusirtók figyelmét általában a vírusok 1-3 százaléka kerüli el. Több keresőmotor alkalmazása jelentősen javítja a nagyvállalatok biztonságát, de emellett abban is segít, hogy az önmagukat sokszorosító károkozó programok ne terjedjenek át az ügyfelekre, a kereskedelmi partnerekre, és általában az internetre.

Az eTrust Antivirus v7 teljes nagyvállalati fedettséget biztosít a szóba jöhető kritikus külső belépési pontoktól a belső mobil eszközökig. Egy webes adminisztrátori felületen a biztonságért felelős rendszergazdák a vírusinformációk terítését egyszerűen automatizálhatják, a vállalaton belüli eseményeket pedig nyomon követhetik.

A mobil számítógépek védelmét javítja az eTrust Antivirus v7 új "Roam About" (vándorló) technológiája, amely önmagát dinamikusan átkonfigurálva mindenhol a leggyorsabb hálózati kapcsolaton keresztül biztosítja a frissített vírusinformációkat.

Egy belépési pont felhasználónként 35 dolláros költségével az eTrust Antivirus v7 kiváló vírusvédelmet nyújt, ideértve az egy éven keresztül teljesen ingyenes, digitális aláírással ellátott napi frissítéseket, és a hét minden napján a 24 órás technikai támogatást. Korlátozott ideig a CA az eTrust Antivirus v7 egy ingyenes példányát, és hozzá egy év árán két év karbantartást is nyújt valamely konkurens vírusirtó termékről frissítő ügyfeleinek. A váltás a hálózaton keresztül egyszerűen lebonyolítható.

Az eTrust Antivirus v7 több, mint 40 platformot, alkalmazást, és eszközt védelmez, köztük a következőket: Windows XP (32 és 64-bites változat), Windows Server 2003, Linux, Solaris, Microsoft Exchange, Lotus Notes, Check Point Firewall, Microsoft ISA Server, azonnali üzenetküldők, Pocket PC és Palm OS. Európában az eTrust Antivirus a CA csatorna partnereitől szerezhető be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról