Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. február 28. 11:21

Partner Program a FOTEXNeten

A FOTEXNet február 24-én elindította Partner Programját, amelyhez anyagi ráfordítás nélkül, bármely hazai weboldal csatlakozhat, és növelheti saját bevételeit. A Partner Program indítását követően pár nap leforgása alatt már csaknem 200 weboldal üzemeltetője csatlakozott a programhoz.

[HWSW] A FOTEXNet február 24-én elindította Partner Programját, amelyhez anyagi ráfordítás nélkül, bármely hazai weboldal csatlakozhat, és növelheti saját bevételeit. A Partner Program indítását követően pár nap leforgása alatt már csaknem 200 weboldal üzemeltetője csatlakozott a programhoz.

A Partner Programhoz bármely weboldal üzemeltetője anyagi ráfordítás nélkül, rövid idő alatt csatlakozhat, ehhez mindössze a program weboldalán található online regisztrációs ívet kell kitöltenie. A regisztrációt követően a partnernek lehetősége nyílik saját oldalának tartalmi színesítésére, szolgáltatási körének bővítésére. Ehhez mindössze a többféle stílusú, grafikai kivitelezésű -- a FOTEXNet Áruház oldalaira mutató -- termékajánlókból, logókból, linkekből kell kiválasztania és elhelyezni oldalán a számára legmegfelelőbbet.

Amennyiben a partner oldalának látogatói ezekre a linkekre kattintva jutnak el és vásárolnak a FOTEXNet Áruházban, a vásárlások összege után meghatározott mértékű jutalékot kap az oldal üzemeltetője. A Partner Program ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy bármikor nyomon követhetőek legyenek a vásárlási tranzakciók, illetve az, hogy mennyi bevétel várható a havi elszámolás végén.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.