Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Kapható az Adobe Photoshop Album

Barna József, 2003. február 24. 19:14
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Herald] Az Adobe Systems a múlt héten jelentette be, hogy piacra került a vállalat hobbifotósoknak szánt Adobe Photoshop Album alkalmazása. A Photoshop Album 13.000 Ft + áfa áron vásárolható meg.

hirdetés
[Herald] Az Adobe Systems a múlt héten jelentette be, hogy piacra került a vállalat hobbifotósoknak szánt Adobe Photoshop Album alkalmazása. A Photoshop Album 13.000 Ft + áfa áron vásárolható meg.

A Photoshop Album a képek rendszerezéséhez nyújt segítséget és alapvető képmanipuláló effektusokat támogat. Emellett az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az Adobe Portable Document Format (PDF) segítségével fotóinkat megoszthassuk ismerőseinkkel.

A program a digitális képeket egy fényképtartóban gyűjti, és azokat dátum szerint automatikusan rendezi. A gyűjteményben történő navigációt segíti, hogy a felhasználók vizuális címkéket készíthetnek: így egyszerűen megtalálható egy adott helyről, eseményről, emberről stb. készült felvétel, bármekkorára is hízzon a fényképgyűjtemény.

A képek gyors korrekcióját szolgálják az egyetlen kattintással elérhető szerkesztő eszközök, melyek többek között a vörösszem effektus, a színhelyesség, az élesség és a fényerő állítását teszik lehetővé. Bonyolultabb szerkesztéshez a Photoshop Album egyszerűen integrálható az Adobe Photoshop Elements 2.0-vel, amely fotóbarátoknak és amatőr fényképészeknek szánt képszerkesztő program. A Photoshop Albummal a felhasználók -- felirattal, videoklipekkel és aláfestő zenével megtűzdelt -- multimédiás diasorozatokat is készíthetnek PDF formátumban.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.