Szerző: Ady Krisztián

2003. február 14. 19:05

A Logitech garanciálisan cseréli a Z-680 hangfalrendszer hibás vezérlőpaneljét

A Clubic.com a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy több hangszórókészletnél is tapasztalható szériahibát jeleztek a felhasználók a Logitech új, Z-680-as hangszórókészletével kapcsolatban. A Logitech tájékoztatta az említett lapot, miszerint tudnak a problémáról, mely a gyártott készletek kevesebb, mint 1 százalékát érinti. A hiba a készülék SoundTouch vezérlőpultjában található és különböző zajokat, zavarokat generál a megszólaltatott hanganyagban.

A Clubic.com a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy több hangszórókészletnél is tapasztalható "szériahibát" jeleztek a felhasználók a Logitech új, Z-680-as hangszórókészletével kapcsolatban. A Logitech tájékoztatta az említett lapot, miszerint tudnak a problémáról, mely a gyártott készletek kevesebb, mint 1 százalékát érinti. A hiba a készülék "SoundTouch" vezérlőpultjában található és különböző zajokat, zavarokat generál a megszólaltatott hanganyagban.

A Logitech a garancia keretében természetesen kicseréli a hibás darabokat, vezérlőegységeket. A Logitech France egy FAQ (gyakran ismételt kérdések) keretében hamarosan bővebb infromációt is ad a problémával kapcsolatban.

A Logitech Z-680 egy THX-hitelesített, hatcsatornás surround hangrendszer 450 W RMS teljesítménnyel. A hardveres dekódolás mellett az alábbi high-end funkciókkal rendelkezik:

  • 8"-os, nyújtott ívű mélynyomó, kiszélesedő basszus-kimenettel az erőteljes, torzításmentes basszushang érdekében.
  • Dolby Pro Logic II rendszer a zene, filmek, vagy játékok valósághű 5.1 surround hanghatásához.
  • Digitális optikai és koaxiális bemenetek, valamint hatcsatornás analóg bemenet, mellyel szinte bármilyen audióberendezéshez egyszerűen csatlakoztatható.
  • Digitális SoundTouch vezérlőközpont, amely a szobából bárhonnan könnyedén szabályozható a vezetéknélküli távirányítóval.

A THX hitelesítés a teljesítmény szigorú ellenőrzését foglalja magában, beleértve a sávszélességet, a frekvencia-stabilitást, a minimális és maximális hangnyomás szintet, valamint azt, hogy milyen mértékben éri el a névleges kibocsátási szintet. A Logitech második THX-hitelesített hangrendszerének bevezetése kihangsúlyozza a cég azon elkötelezettségét, hogy a legkiemelkedőbb tisztaságot és teljesítményt nyújtsa a multimédiás hangsugárzók területén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról