Szerző: roberto

2003. február 13. 21:37

MPlayer 0.90 RC4: a UNIX-os filmlejátszó utolsó előzetese

[mplayerhq.hu] Megjelent a UNIX-os MPlayer filmlejátszó

HIRDETÉS

[mplayerhq.hu] Megjelent a UNIX-os MPlayer filmlejátszó 0.90-es verziójának negyedik kiadásra jelölt verziója. A fejlesztők szerint ezúttal valóban ez lesz a 0.90-es verziót megelőző utolsó előzetes. Az RC4 a korábbi kiadásra jelölt változatokhoz hasonlóan rengeteg javítással és újdonsággal szolgál, ezekről bővebben a www.mplayerhq.hu hírei között olvashatunk. A lejátszó forráskódja, a Red Hat Linuxhoz készült RPM csomagok, valamint az MPlayer által támogatott extra kodekek (RealPlayer, QuickTime, Win32 kodekek) csomagjai szintén az mplayerhq.hu-ról kiindulva tölthetőek le. A forráskódból történő lefordításához, ahogy mindig, most is a GCC fordítócsomag 2.95-ös vagy 3.2-es verziói ajánlottak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 05:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.