:

Szerző: roberto

2003. február 13. 21:37

MPlayer 0.90 RC4: a UNIX-os filmlejátszó utolsó előzetese

[mplayerhq.hu] Megjelent a UNIX-os MPlayer filmlejátszó

[mplayerhq.hu] Megjelent a UNIX-os MPlayer filmlejátszó 0.90-es verziójának negyedik kiadásra jelölt verziója. A fejlesztők szerint ezúttal valóban ez lesz a 0.90-es verziót megelőző utolsó előzetes. Az RC4 a korábbi kiadásra jelölt változatokhoz hasonlóan rengeteg javítással és újdonsággal szolgál, ezekről bővebben a www.mplayerhq.hu hírei között olvashatunk. A lejátszó forráskódja, a Red Hat Linuxhoz készült RPM csomagok, valamint az MPlayer által támogatott extra kodekek (RealPlayer, QuickTime, Win32 kodekek) csomagjai szintén az mplayerhq.hu-ról kiindulva tölthetőek le. A forráskódból történő lefordításához, ahogy mindig, most is a GCC fordítócsomag 2.95-ös vagy 3.2-es verziói ajánlottak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.