Szerző: Bodnár Ádám

2003. február 11. 13:51

Színes kijelzős mobiltelefonnal jelentkezett az LG

A koreai LG bemutatta VX4400 mobiltelefonját, amely színes kijelzővel rendelkezik. A készülék az amerikai Verizon Wireless szolgáltató CDMA2000 1xRTT hálózatában lesz használható.

A koreai LG bemutatta VX4400 mobiltelefonját, amely színes kijelzővel rendelkezik. A készülék az amerikai Verizon Wireless szolgáltató CDMA2000 1xRTT hálózatában lesz használható.

Az LG VX4400 legfontosabb újdonsága a 16 bites színes kijelő, azonban emelett a készülék számos fejlett szolgáltatást nyújt, mint például a többszólamú csengőhangok lejátszása, vagy a testreszabhatóság. A VX4400 a Verizon CDMA2000 1xRTT hálózatán akár 144 kbps sebességű adatfogadásra is képes, noha ez csak elméleti maximum, a szolgáltató szerint a sávszélesség tipikusan 40-60 kbps közöttt alakul.

A készülék belső, színes kijelzője teljesen testreszabható, a gyártó 8 különféle háttérképet, 4 színkombinációt, 2 különféle méretű betűtípust telepít előre a telefonra, amelyek közül a felhasználó maga választhatja ki a neki tetsző kombinációt. Az LG VX4400 alaphelyzetben 26 különféle polifónikus csengőhangot tartalmaz de saját, MIDI formátumú dallamok is letölthetők bele.

A készülék beépített webböngészőt tartalmaz, amelynek segítségével nem csak a Verizon speciális mobil internetes oldalai tekinthetők meg, hanem a BREW platformra írt alkalmazások -- például játékok -- is letölthetők vele. A telefonban 1,5 Mbyte memória áll az alkalmazások rendelkezésére. A VX4400 ezen felül támogatja a hanghívást, a hangrögzítést, valamint beépített naptárat is tartalmaz.

A készülék a Verizonnál 2 éves hűségnyilatkozattal 199 dollárba kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról