Szerző: Barna József

2003. február 11. 10:35

Hamarosan megjelenik az iScala ERP-rendszer új verziója

Mike Burdett
Mike Burdett
[Heller] A Scala Business Solutions éves stratégiai tervezési megbeszélésén Mike Burdett vezérigazgató ismertette a cég terveit, mely szerint 2003 második negyedévében piacra kerül az iScala kollaboratív ERP-rendszer új verziója.

"Idén a cég történetében az egyik legfontosabb szoftververziót jelentetjük meg" -- jelentette ki Burdett Barcelonában több mint 170 globális partner és a cég felsővezetése előtt, a január végén tartott Kickoff 2003 rendezvényen. "Az iScala 2.2 a konnektivitás és a kollaborativitás terén elért technológiai vezető pozíciónkra épít és széleskörű üzleti funkcionalitást kínál, amely minden típusú cég számára megfelelő megoldást biztosít. Mindezt olyan időszakban tehetjük meg, amikor más gyártóknak a nyereségesség megtartása is gondot jelent, nemhogy a termékmegjelenések megfelelő ütemét biztosító K+F erőforrásokba történő befektetés."

Az iScala 2.2 több mint 10 évre visszamenően a legtöbb új szoftverfunkciót tartalmazza, mondta Burdett. Az új funkciók között megtalálható hét új kapcsolati megoldás, továbbfejlesztett szerviz- és eszközmenedzsment folyamatok, számos új üzleti intelligencia-eszköz, valamint egy teljesen integrált, a lízingre is kiterjedő szerződéskezelési modul. A Kickoff 2003 rendezvényen megjelent partnerek megtekinthették az iScala 2.2 béta verziójának bemutatóját.

A Kickoff 2003 során továbbá a Scala bejelentette, hogy megalakított egy új Partneri Tanácsot (Partner Council). A testület célja, hogy létrehozzon a partnerek képviselőiből egy tanácsadó testületet, amely megvitatja és értékeli a Scala globális értékesítési csatornájának stratégiáját, valamint megfelelő fórumot biztosít az értékesítési csatorna tapasztalt tagjaitól érkező észrevételeknek. A hat tanácstagot -- egy dél-afrikai, egy osztrák, egy olasz, egy dán, egy román és egy svéd partnert -- maguk a partnerek választották meg.

Burdett örömmel jelentette be az új partneri tanácsot. Mint kiemelte: "Az új tanács megszilárdítja kapcsolatunkat az értékesítési csatornával, ami pedig üzleti stratégiánk kulcsfontosságú részét képezi. Az értékesítési csatorna kibővítésével gyorsabban érhetünk el nagyobb növekedést."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról