Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Vállalati Linux: Mandrake Corporate Server 2.1

roberto, 2003. február 07. 11:18
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Enterprise LinuxToday] MandrakeSoft tegnap bejelentette, hogy

[Enterprise LinuxToday] MandrakeSoft tegnap bejelentette, hogy megrendelhető a Mandrake Corporate Server 2.1-es kiadása. A terméket küldetéskritikus szerverfunkciók ellátására állították össze, miközben a Mandrake disztribúciók hagyományos felhasználóbarát tulajdonságait sem szorították háttérbe, és a 2.1-es verzió a tartalmazza a fürtök építéséhez használható MandrakeClustering eszközöket is.

A Corporate Server egyedinek számít a MandrakeSoft termékkínálatában, ugyanis legaláb 12 hónapos fejlesztési ciklus előzni meg a kiadást, míg az asztali termékeknél egy gyakran a hat hónapot sem éri el, az első Corporate Servert a cég 2000 szeptemberében adta ki.

Frédéric Bastok, a MandrakeSoft marketingigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy a "a Corporate Server a hoszabb fejlesztési ciklussal, és a termékhez tartozó kibővített szolgáltatásokkal a iparágon belül több csoport igényeit is kielégíti [...] a Corporate Server 2.1-et úgy terveztük, hogy átfogó vállalati megoldást biztosítson".

A termékhez előfizetéses rendszerben lehet hozzájutni, amely a rendszeren kívül a terméktámogatást és a szoftverfrissítéseket is magában foglalja. A 749 dollárba kerülő Standard változattal egy évben ötször fordulhatunk a MandrakeSofthoz, míg az 1499 dolláros változathoz korlátlan terméktámogatás jár.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.