Szerző: roberto

2003. február 7. 11:18

Vállalati Linux: Mandrake Corporate Server 2.1

[Enterprise LinuxToday] MandrakeSoft tegnap bejelentette, hogy

[Enterprise LinuxToday] MandrakeSoft tegnap bejelentette, hogy megrendelhető a Mandrake Corporate Server 2.1-es kiadása. A terméket küldetéskritikus szerverfunkciók ellátására állították össze, miközben a Mandrake disztribúciók hagyományos felhasználóbarát tulajdonságait sem szorították háttérbe, és a 2.1-es verzió a tartalmazza a fürtök építéséhez használható MandrakeClustering eszközöket is.

A Corporate Server egyedinek számít a MandrakeSoft termékkínálatában, ugyanis legaláb 12 hónapos fejlesztési ciklus előzni meg a kiadást, míg az asztali termékeknél egy gyakran a hat hónapot sem éri el, az első Corporate Servert a cég 2000 szeptemberében adta ki.

Frédéric Bastok, a MandrakeSoft marketingigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy a "a Corporate Server a hoszabb fejlesztési ciklussal, és a termékhez tartozó kibővített szolgáltatásokkal a iparágon belül több csoport igényeit is kielégíti [...] a Corporate Server 2.1-et úgy terveztük, hogy átfogó vállalati megoldást biztosítson".

A termékhez előfizetéses rendszerben lehet hozzájutni, amely a rendszeren kívül a terméktámogatást és a szoftverfrissítéseket is magában foglalja. A 749 dollárba kerülő Standard változattal egy évben ötször fordulhatunk a MandrakeSofthoz, míg az 1499 dolláros változathoz korlátlan terméktámogatás jár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról