Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Matáv ADSL-fejlesztési tervek

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. február 06. 21:09
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A mai napon ADSL miniszájtján ( www.adsl.matav.hu ) tette közzé a Matáv a szélessávú internetszolgáltatással kapcsolatos fejlesztési terveit. A termékoldalon a terveken kívül országos és budapesti lefedettségi térképet, technológiai leírást, valamint -- az Axelerón keresztül -- megrendelési lehetőséget kínál a látogatóknak a távközlési szolgáltató.

[HWSW] A mai napon ADSL miniszájtján (www.adsl.matav.hu) tette közzé a Matáv a szélessávú internetszolgáltatással kapcsolatos fejlesztési terveit. A termékoldalon a terveken kívül országos és budapesti lefedettségi térképet, technológiai leírást, valamint -- az Axelerón keresztül -- megrendelési lehetőséget kínál a látogatóknak a távközlési szolgáltató.

2003. február végéig öt fővárosi telefonközponthoz (Dorogi, Gépmadár, Maglódi, Városszéli, Hungária) tartozók számára lesz elérhető az ADSL, március 31-ig pedig további hat budapesti központban teszik ADSL szolgáltatásra alkalmassá a hálózatot. Szintén március végéig kerül sor ADSL-fejlesztésre két-két pécsi és kecskeméti, valamint egy hévízi telefonközpontban.

2003 III. negyedévének végéig az ország mintegy hatvan telefonközpontját teszik alkalmassá ADSL szolgáltatás nyújtására; ezek hatoda a fővárosban van. A Matáv ADSL-lel kapcsolatos információi a www.adsl.matav.hu címen találhatók.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.