:

Szerző: sammer

2000. május 9. 20:33

(E3) Bridge Commander

Az Activision bejelentette a Bridge Commander játékát, ami az első űrharc-szimulációs játék az "Eljövendő nemzedék" univerzumában, és az E3-on fog először bemutatkozni. A készítők szerint ez az első olyan űrszimulátor játék, ahol a játékos a harcokat külső nézetből, és a parancsnoki hídról egyaránt könnyedén irányíthatja. A Bridge Commander változatos küldetéseiben kell majd helyt állnunk a ránk bízott csatahajókkal, hálózatban, interneten keresztül pedig saját magunk választhatjuk ki a kedvenc hajóinkat. A Totally Games team fejlesztésében készülő játékban a film eredeti hangjait használják fel és a jövő évre ígérik a kiadását. Addig is itt van az első elkészült űrhajó képe a játékból:

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.