Szerző: Bodnár Ádám

2003. február 6. 11:00

A Fujitsu szállítja DVD-RW meghajtóval szerelt noteszgépét

A Fujitsu bejelentette, hogy szállítja DVD-RW meghajtóval felszerelt Lifebook C noteszgépeit.

A Fujitsu bejelentette, hogy szállítja DVD-RW meghajtóval felszerelt Lifebook C noteszgépeit.

A Lifebook C sorozatú konfigurációk az ATI Radeon IGP340M chipkészletre épülnek és 2 GHz-es mobil Pentium 4 processzort tartalmaznak. A notebookok kijelzője 14 vagy 15 hüvelyk átlójú TFT-LCD. A gépekben alapkiépítésben 256 Mbyte DDR SDRAM található, de a memória akár 768 Mbyte-ig is bővíthető. A merevlemez mérete 30, 40 vagy 60 Gbyte lehet.

A Lifebook C alapmodellje ugyan DVD-ROM/CD-RW kombó meghajtót tartalmaz, de a noteszek rendelhetők akár DVD-RW meghajtóval is. Természetesen a gépek beépített Ethernet-vezérlővel, 56k modemmel, USB2.0 porttal és FireWire vezérlővel is el vannak látva, a felső kategóriás modellekben pedig beépített Wi-Fi adóvevő is található.

A Fujitsu Lifebook C előre telepített Windows 2000 vagy Windows XP Professional operációs rendszerrel kapható, a listaárak 1399 dollártól kezdődnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról