Szerző: Barna József

2003. január 30. 19:54

Kép a 3DMark03 tesztprogramból

Ma a szoftvert fejlesztő Futuremark -- a felhasználók érdeklődésének ébren tartása végett -- a honlapján közzétett egy, azaz egy képet a régóta várt 3DMark03 tesztprogramból. Az igen látványos, de némileg sötét screenshot a program egyik tesztjének futtatása során készült.

[HWSW] Ma a szoftvert fejlesztő Futuremark -- a felhasználók érdeklődésének ébren tartása végett -- a honlapján közzétett egy, azaz egy képet a régóta várt 3DMark03 tesztprogramból. Az igen látványos, de némileg sötét screenshot a program egyik tesztjének futtatása során készült.


Kattints a képre!

Korábban a videokártyák megmérettetésére éhes számítógépes közönség azt remélte, hogy a következő 3DMark a DirectX 9 API decemberi megjelenésével egy időben lát napvilágot, a fejlesztők azonban akkor közölték, még hosszú tesztelési időszak következik a végleges változat kiadásáig. Az akkori hivatalos álláspont szerint a program megjelenése akkor várható, "amikor elkészül."

A múlt héten kiadott előzetes videó tanúsága szerint azonban már nem kell sokat várnunk: a megjelenés időpontja 2003 első negyedéve. A The Inquirer című brit informatikai bulvárlap pedig úgy tudja, a program már a jövő héten letölthető lesz. Addig is az 5,5 Mbyte méretű előzetes elérhető a Futuremark honlapján. A fájl lejátszásához szükség van a Windows Media 9 audio- és videokodekekre.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.