Szerző: Barna József

2003. január 30. 19:54

Kép a 3DMark03 tesztprogramból

Ma a szoftvert fejlesztő Futuremark -- a felhasználók érdeklődésének ébren tartása végett -- a honlapján közzétett egy, azaz egy képet a régóta várt 3DMark03 tesztprogramból. Az igen látványos, de némileg sötét screenshot a program egyik tesztjének futtatása során készült.

[HWSW] Ma a szoftvert fejlesztő Futuremark -- a felhasználók érdeklődésének ébren tartása végett -- a honlapján közzétett egy, azaz egy képet a régóta várt 3DMark03 tesztprogramból. Az igen látványos, de némileg sötét screenshot a program egyik tesztjének futtatása során készült.


Kattints a képre!

Korábban a videokártyák megmérettetésére éhes számítógépes közönség azt remélte, hogy a következő 3DMark a DirectX 9 API decemberi megjelenésével egy időben lát napvilágot, a fejlesztők azonban akkor közölték, még hosszú tesztelési időszak következik a végleges változat kiadásáig. Az akkori hivatalos álláspont szerint a program megjelenése akkor várható, "amikor elkészül."

A múlt héten kiadott előzetes videó tanúsága szerint azonban már nem kell sokat várnunk: a megjelenés időpontja 2003 első negyedéve. A The Inquirer című brit informatikai bulvárlap pedig úgy tudja, a program már a jövő héten letölthető lesz. Addig is az 5,5 Mbyte méretű előzetes elérhető a Futuremark honlapján. A fájl lejátszásához szükség van a Windows Media 9 audio- és videokodekekre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról