:

Szerző: Ady Krisztián

2000. május 9. 19:01

Ismét egy furcsa tapasztalat...

Az ilyen kis szösszeneteket már igazán megszokhattátok (már aki régebben olvas...:) Tőlem, most ismét egy érdekességet szeretnék megosztani veletek.

Az ilyen kis szösszeneteket már igazán megszokhattátok (már aki régebben olvas...:) Tőlem, most ismét egy érdekességet szeretnék megosztani veletek.

A tegnapi nap egy hatalmas rejtélyre derült fény, rájöttem mitől fagyott néha a gépem csontra. Nem segített sem az újrainstall, sem más, teljesen rendszertelen fagyások voltak. Ráfogtam a Buddy-ra, ráfogtam a túlhajtott procira, éppencsak megjavulni nem akart az istennek sem. A tegnapi nap azonban jó felhasználóként ki akartam takarítani az egeremet, természetesen a gép bekapcsolt állapotában. Megfordítottam és hopp, lefagyott. Azonnal. Reset, a PS/2-es portot már meg sem találta, "...egér nincs a rendszerhez csatlakoztatva...". Csere, és azóta a géppel semmi baj. Totál stabil.
Szét még nem szedtem az egeret, de gyanús, hogy zárlatos lehetett a kábele, ha éppen úgy hajlott, lefagyott.

Ki tudja még meddig szenvedtem volna, ha nem éppen a fejrefordításkor fagy le a gép??? Egy apró dolog és mégis mennyi bosszúságot okozott...:(

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.