Szerző: Ady Krisztián

2003. január 27. 16:00

Folyamatosan nő a kereslet a színes szerves kijelzők iránt

[DigiTimes] A tajvani RiTdisplay idei eredményeit kedvezően befolyásolhatja az OLED, szerves fénykibocsátó diódát alkalmazó kijelzők iránti megnövekedett igény. A céghez az idei év első negyedévére 823 000 darab színes kijelzőre érkezett rendelés, mely több, mint a 2002-es évben összesen rendelt mennyiség.

[DigiTimes] A tajvani RiTdisplay idei eredményeit kedvezően befolyásolhatja az "OLED", szerves fénykibocsátó diódát alkalmazó kijelzők iránti megnövekedett igény. A céghez az idei év első negyedévére 823 000 darab színes kijelzőre érkezett rendelés, mely több, mint a 2002-es évben összesen rendelt mennyiség.

A RiTdisplay által szállított OLED kijelzők 80-90 százaléka mobiltelefonokba kerül beszerelésre. A cég első partnere a Motorola volt, melynek októberben kezdte meg a kis méretű szerves kijelzők szállítását.

A passzív-mátrix, teljes színskálát nyújtó szerves kijelzőket várhatóan májustól tudja szállítani a tajvani gyártó. Így a csak egyes színek megjelenítésére képes és teljesen színes kijelzők aránya az előzetesen várt 90-10 százalék arány helyett 70-30-ra módosulhat.

A szerves kijelzők rendkívül kedvező paraméterekkel rendelkeznek a hagyományos LCD-kijelzőkkel szemben: lényegesen alacsonyabb az energiafogyasztásuk, jobb reakcióidővel rendelkeznek, valamint nem igényelnek háttérvilágítást. A kis méretű kijelzők mellett óriási, televíziós és projektori megoldásokra is alkalmas szerves kijelzőket is bemutat majd a cég a második-harmadik negyedévben.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.