Szerző: mz

2000. május 9. 00:27

Intel e-business hálózat

Az Intel Corporation ma ismertette az Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA-térségben) létrehozandó Intel e-business hálózattal (Intel e-Business Network) kapcsolatos terveit. A nemzetközi kezdeményezés egyesíti a cég kereskedelmi csatornáit érintő programokat, ugyanakkor különféle partneri, tanúsítási, képzési és üzletfejlesztési előnyökkel is jár. Az új kezdeményezés az Intel 15.000 kereskedelmi partneréből álló csatornán keresztül biztosítja az e-business megoldások gyorsabb fejlesztését és terjedését az EMEA-térségben.
Az Intel e-business hálózat világszerte több mint 50.000 kereskedelmi partnert fog össze. Az Intel e-business hálózat ugyanazon hálózaton belül egyesíti az Intel jelenlegi kereskedelmi programjait, így az érintett rendszerfejlesztők, termékforgalmazók, hálózati tanácsadók, internetszolgáltatók és webintegrátorok e-business keretek között tarthatják egymással az üzleti kapcsolatot. Ennek azért is van nagy jelentősége, mert a mai e-business környezettel szembeni igényeket a forgalmazók csak igen ritkán tudják egymagukban kielégíteni, és a cégek a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében gyakran szövetségre lépnek egymással.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról